מרכז יובל למוסיקה – הקונסרבטוריון העירוני חיפה | מנגנים ביחד

לקביעת פגישת יעוץ והכוונה אישית לילדכם
מלא את הפרטים וניצור קשר בהקדם

    רסיטל לבגרות של שירה קליגר ודוד זינגרמן

    ביום שני ה- 23.2 התקיים באולם אברון במרכז יובל רסיטל של שירה קליגר ודוד זינגרמן שניגשים בקרוב לבחינות הבגרות 5 יח"ל בנגינה.

    שירה היא תלמידה לחצוצרה של ארקדי סטוקמייסטר ודוד לומד סקסופון אצל מיכאל זקשנסקי.

    שירה ודוד נגנו קונצרט ארוך ומרשים של כל יצירותיהם לבחינת הבגרות, ובסוף הפתעה עם הרכב חברים בעיבודים מקוריים.

    אנחנו מאחלים להם הצלחה רבה בבחינות הבגרות!

    לקביעת פגישת יעוץ והכוונה אישית לילדכם

    מלא את הפרטים וניצור קשר בהקדם




      שאלות נפוצות

      האם יש מסגרת גם לילדים בגילאי גן?

      מרכז יובל מפעיל מערך מורות לריתמוסיקה לילדי הגנים ומקיים שיעורי חינוך מוסיקלי למאות גנים ברחבי חיפה והסביבה! בנוסף, יתקיימו בקונסרבטוריון שיעורי טרום כלי לילדים בגילאי 3-5 בהתאם למספר הנרשמים. כך שמרכז יובל מלווה את התלמיד מגיל הגן ועד לבגרות במוסיקה!

      האם השיעורים הם פרטניים?

      השיעורים במרכז יובל הם פרטניים, מורה ותלמיד אחד-על-אחד, וכל תלמיד מקבל יחס אישי ומנגן יצירות לפי התקדמותו והעדפותיו. בנוסף, כל תלמיד מוזמן להצטרף לתזמורת או הרכב נגינה ולשיעורי תיאוריה קבוצתיים. במרכז יובל למוסיקה מתקיימים שיעורים באורך שלושים, ארבעים וחמש או שישים דקות. שיעורים של שלושים דקות מומלצים לתלמידים צעירים בשנתם הראשונה, וכדאי להאריך את השיעור עם התקדמות התלמיד ליצירות מורכבות יותר.

      לכל השאלות
      שיווק דיגיטלי שיווק דיגיטלי