תלמידי הכינור של מרכז יובל בפתיחת תערוכה במוזיאון לאומנות
נעמה ומיה, רותם ואדוה, תלמידות הכינור של יאנה יוט, נגנו דואטים לכינור של שוסטקוביץ' בפתיחת תערוכה באגף לילדים של מוזיאון חיפה לאומנויות.
התערוכה, שהגיעה מהמוזיאון הלאומי של דיסלדורף, גרמניה, מציגה ציורים של ילדים מגרמניה ערב מלחמת העולם השניה.
נגינתן של הכנריות רגשה את כל המשתתפים בטקס.
על הפסנתר: מישל חאג'.


לקביעת פגישת יעוץ והכוונה אישית לילדכם
מלא את הפרטים וניצור קשר בהקדם
שאלות נפוצות
השיעורים במרכז יובל הם פרטניים, מורה ותלמיד אחד-על-אחד, וכל תלמיד מקבל יחס אישי ומנגן יצירות לפי התקדמותו והעדפותיו. בנוסף, כל תלמיד מוזמן להצטרף לתזמורת או הרכב נגינה ולשיעורי תיאוריה קבוצתיים. במרכז יובל למוסיקה מתקיימים שיעורים באורך שלושים, ארבעים וחמש או שישים דקות. שיעורים של שלושים דקות מומלצים לתלמידים צעירים בשנתם הראשונה, וכדאי להאריך את השיעור עם התקדמות התלמיד ליצירות מורכבות יותר.
כן! מרכז יובל למוסיקה מפוקח על ידי משרד החינוך, פועל לפי המתווה שלו, משתתף בכנסים ארציים ומגיש תלמידים לבחינות הבגרות במוסיקה.




