רותם ואסתי בכנס של משרד החינוך
רותם מינקובסקי ואסתי שיפרין הופיעו בכנס של משרד החינוך בשני דואטים שהכינו במיוחד עם המורה שלהם, יאנה יוט, כולל ביצוע ל"יש אי שם" לבקשתם של מארגני הכנס, לזכרה של המפמ"ר יעל שי ז"ל.




לקביעת פגישת יעוץ והכוונה אישית לילדכם
מלא את הפרטים וניצור קשר בהקדם
שאלות נפוצות
לא! ההשתתפות בהרכבים, בתזמורות ובשיעורי התיאוריה היא ללא תוספת עלות לתלמידי מרכז יובל מעבר לעלות השיעור הפרטני, מתוך התפיסה שהשיעור עם המורה, שיעור התיאוריה וההשתתפות בתזמורת הם שלושה חלקים חשובים ובלתי נפרדים מלימוד הנגינה, והחוויה היא לא שלמה בלי אחד מהם. תלמידים ממסגרות אחרות מוזמנים להנות מהשתתפות בתזמורות ושיעורי התיאוריה של קונסרבטוריון מרכז יובל בעלות חודשית.
אף פעם לא מאוחר להתחיל ללמוד נגינה על כלי! אנחנו במרכז יובל מלמדים תלמידים בכל הגילאים ומאמינים שנגינה היא תחביב חשוב ומפתח שיעשיר את חייו של כל מי שיעסוק בו, כך שאף פעם לא מאוחר להגשים את החלום!




